If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
имам 155/1.6ТС при каране щом включа климатика светва лампата на инжекциона в-у таблото.Може ли някои да ми даде съвет за причината и проблем ли е ? Защото ме е страх да не се повреди нещо компютара й !!!!
имам 155/1.6ТС при каране щом включа климатика светва лампата на инжекциона в-у таблото.Може ли някои да ми даде съвет за причината и проблем ли е ? Защото ме е страх да не се повреди нещо компютара й !!!!
Лично аз почти нищо не ми говори проблема, само мога да кажа, че ако компресора работи, се товари двигателя и явно това по някаква причина го бърка...
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Колега най-добре отиди на диагностика,тоя лампа може да светва от много неща,дори ако някой датчик не ти сработва при включване на климатика може пак да светва...
Че е проблем,проблем е. Вече всички ти казаха,че диагностиката е задължителна.Аз карам същата и ще добавя само две неща: Карай я на диагностика само при човек, за който си сигурен,че може да я направи както трябва и второ - за всеки случай преди диагностиката провери си термостата. Първото е трудничко за спазване щом си извън Сф, но второто го направи,щото тоя мотор с тоя мотроник много обича да си светка инжекцията при всякакви температурни промени, особено ако е фирясал термостата
приятел гледам че си от лом и караш алфа като моята п не съм те виждал. я цъкни една снимка да видя кои си. а за проблема и аз съм със същия ама засега не включвам климатроника а и в лом нема кой да ти направи диагностика. питай колегите в монтана за сервиз.
Comment